utorak, 25. travnja 2017.

Samo dvije kašike ujutro rastopit će MASNOĆE sa vašeg struka i butina kao nikada prije!

97656z5z
Gubitak suvišnih kilograma može biti pravi izazov, u to su se mnogi uvjerili. Ali, ovaj prirodni sirup može vam pomoći u postizanju svog cilja.
Hren, kao glavni sastojak sadrži puno vitamina C, kalija, vitamin B1 i B6, vitamin B2, željeza, kao i magnezij i fosfor, ubrzava metabolizam, smanjuje umor i potiče razvoj dobrih bakterija u crijevima.
Recept je vrlo jednostavan za pripremiti a sastojci su lako dostupni. Tako da ne mate izgovora da ne probate ovu odličnu smjesu.



Sastojci
125 grama svježeg hrena
4 limuna
3 kašike meda
2 kašičice cimeta

  2 cm korijen đumbira
Priprema
Prvo ubaciti đumbir i hren u blender i dobro smiksati. Zatim dodati sok od limuna u miks i dodatno miješati još 3 minute.
Pomiješajte sve sa medom i cimetom dok imate dobru smjesu, stavite u posudu i uzimati jednu kašiku dva puta na dan prije obroka ili prije vježbanja.
Konzumirati ovu smjesu 3 sedmice a nakon toga napraviti pauzu od 7 dana, nakon koje možete nastaviti sa konzumiranjem smjese naredne 3 sedmice.



Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

 
izvor: http://biljna-medicina.blogspot.ba

0 komentari