petak, 30. lipnja 2017.

SVI MI ZAVIDE I SVI SU LJUBOMORNI NA MENE...OŽENJEN SAM VEĆ...


Svi mi zavide i svi su ljubomorni na mene. Oženjen sam već 7 godina, ali svaki vikend izlazim s društvom kao i kad sam bio momak. Istina društvo se promjenilo, jer su skoro svi moji bivši prijatelji obični PAPUČARI i MLAKONJE koji čim se ožene postanu robovi svojih žena. I moja je u početku imala volju da komanduje mojim životom, ali par šamara je postavilo sve na svoje mjesto. Prijatelji PAPUČARI iz ljubomore govore kako sam ja loš čovjek jer zapostavljam ženu i djecu, a svi bi da su kao ja.






Moja supruga je trudna 8. mjesec, nosi naše treće dijete i ponovo je prošli vikend pokušala da me “dotegne”. Iskoristila je svoje “drugo” stanje i glumeći neopisive bolove natjerala me da je vozim u bolnicu. Nakon što ju je doktor pregledao i usanovio da nema nikakvih problema shvatio sm da me moja supruga lagala. Toliko sam se naljutio da sam je želio najradije ošamariti tu u ordinaciji i ostaviti da se pješe vraća kući. Strpio sam se nekako, jer nisam želio da neko pomisli da sam manijak koji tuče trudnice, ali kada smo ušli u auto, odma na parkingu sam je zgrabio za kosu i toliko potegao da je proplakala od bolova. Molila me da je pustim, ali sam joj tako zategnutu kosu držao sve do našeg naselje. U putu je priznala da je sve vezano za NEOPISIVE BOLOVE slagala. Bilo je već skoro 23 sata kada smo došli u naselje, za kaznu sam je ostavio tačno jedan km daleko od naše kuće i otišao u provod gdje sam već naveliko trabao da budem.






Toliko sam bio ljut na moju suprugu jer mi je nakon 7 godina braka na neki način slagala, da sam je tu veče prevario sa jednom konobaricom koja mi se godinama nabacuje, ali sa kojom nisam ništa do tada imao. Jednostavno za mene je brak svetinja i nisam želio da imam ikakve laži prema mojo suprugi pogotovo ne laž i prevaru te vrste. Međutim u tom nekom bijesu i sa kojom čašicom alkohola više uradio sam to. Ne kajem se, jer za taj moj postupka direktno je kriva moja supruga i naravno ne planiram tako nešto ponoviti, jer opet kažem brak je za mene svetinja, a i moja supruga mi se iskreno izvinula jer me lagala i rekla da neće više nikada. Sa ženama je lako samo treba znati KAKO… a sve su iste i sve bi da komaduju muževima!

1 komentar: