ponedjeljak, 28. ožujka 2016.
DESERT U ČAŠI ZA 2 MINUTA....BEZ JAJA, BEZ ŽELATINE, BEZ ČEKANJA...POPUT TIRAMISUA
Sastojci
500grama Mascarpone
400ml slatkoga vrhnja
250grama piskota
4-5 velikih zlica secera u prahu
3velike zlice ili po zelji vise Amaretta likera
kakao u prahu za posipanje
Priprema
1.
slatko vrhnje izmiksati i ostaviti sa strane.skuhati salicu jake kave(kod mene nescafe)ostaviti sa strane.Mascarpone i 5velikih zlica secera u prahu miksati,staviti 3velike zlice Amaretto likera i na kraju dodati umuceno slatko vrhnje rucno.
2.
Pripremiti 4 vece case i slagati.2 piskote namociti u kavu i stisnuti dobro na dno,par zlica kreme staviti kod mene 4velike zlice.pa opet 2 piskote.na kraju opet kremu i to je to.staviti u hladnjak i prije posluzivanja posuti kakaom i ukrasiti po zelji.mozete odmah gustati nije potrebno dase stisne:
0 komentari