ponedjeljak, 30. svibnja 2016.

ZAŠTO DA BACATE STARI HLJEB KAD MOŽETE NAPRAVITI ODLIČAN RUČAK ZA 10 MINUTA


Sastojci
1 vekna starog hleba
4 jajeta
200 ml jogurta
200 ml kisele pavlake/ vrhnja/
150 ml mleka



200 g sunke u listovima
200 g gaude ili sl. sira u listovima
malo butera

Priprema
1.
Umutiti jaja, kiselu pavlaku,
jogurt i mleko.
Hleb iseci na parcad i pripremiti
uzu, duguljastu tepsiju
koju treba dobro podmazati
buterom.
2.
Svaku krisku hleba umociti
u smesu od jaja, pa vertikalno
naizmenicno redjati tako



natopljen hleb, list gaude i list
sunke.
3.
Kad se potrosi sav materijal, preliti
musaku smesom od jaja i
peci u zagrejanoj rerni na
220 stepeni do rumene boje.
Helga44
Posluživanje
Posluziti uz jogurt.

0 komentari