utorak, 28. ožujka 2017.

IMALA SAM MOMKA KOJI JE BIO PRAVI DŽENTLIMEN. UVIJEK JE OTVARAO VRATA...


Imala sam momka koji je bio pravi dzentlmen.Uvijek mi je otvarao vrata,uvijek se fino ophodio prema meni i UVIJEK placao pica na izlascima. Prije 2 god smo prekinuli(nesto najteze u zivotu ) i nakon par mj pozvala sam ga na rodjendan da izadjemo sami ali kad smo pricali o tom susretu kakav bi trebao biti ja sam spomenula kako cu ja platiti(naravno nije se slozio).
Kad smo dosli do tog trenutka kad je trebalo izmiriti racun,on je krenuo izvaditi novac i pozvati konobara,medjutim ja sam pod zakletvom da cu ja to uraditi spremno uzela racun i stavila novac na njega na sto.Prepirali smo se par minuta dok konobar nije krenuo prema nama.
Kad sam vidjela njegov izraz lica i koliko se crveni i znoji zbog cinjenice da djevojka placa i kako me moli pogledom da to ne radim,da bih sacuvala njegovo dostojanstvo u zadnji tren sam mu gurnula racun i svoj novac,da on uruci konobaru. Nakon toga nije znao sta bi rekao,pa me pozvao na jos jedno pice i srdacno mi se zahvalio,jer mu je to puno znacilo. Voljet cu ga uvijek…

0 komentari