petak, 10. ožujka 2017.

MISTERIJA JE OTKRIVENA: ŽELITE LI U NEKOLIKO SEKUNDI IMATI BLISTAV OSMIJEH, MOŽETE TO POSTIĆI OVAKO…


Iako možda imate po neki kriv zub ili mrlju te karijes… privremeno ili prilikom nekih važnih dešavanja i izlazaka možete da sakrijete svoj oralni nedostatak novim izumom – uz pomoć presvlake! Iako je već trend u svijetu kod nas sve sporo dolazi, tako i ove ”presvlake” za zube.


Sigurno ste na stranim TV programima vidjeli blistav osmjeh nekih voditeljica, no ne vjerujemo da sve one imaju tako izrazito blistav osmijeh nakon što su prije emisije popile kafu ili uz kafu popušili i cigaretu. Misterija je otkrivena Na zapadu je novi trend ”presvlaka” za zube izrađena od različitih materijala, ali najčešće od malo tvrđe plastike. Kao što vidite na slici presvlaka se samo navuče na zube i eto ga blistav osmijeh, bijeli zubi i glamurozan sjaj. Iako možda imate po neki kriv zub ili mrlju te karijes…
privremeno ili prilikom nekih važnih dešavanja i izlazaka uz pomoć presvlake možete da sakrijete svoj oralni nedostatak novim izumom koji se baš i ne preporučuje u 24- satnom korištenju jer bi tako sakupljanjem hrane ispod presvlake mogli da oštetite i pomognete razvoju bakterija na svojim prirodnim zubima. Uglavnom, potrebno je da stomatolog samo uzme mjeru (napravi kalup) vaših zuba i presvlaku napravi po tom kalupu i za malo novca povremeno možete da imate blistav osmijeh dok ne skupite hrabrosti da popravite ili ispolirate svoje zube.

0 komentari