![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhy1YuH9aekzcIFD8vq_6bbweUe5ChMq28hwMHKy5g__DCfZAsgrTy-EoNFeAg4IqXJJa46YFyBu9Cw3RBWYKmSrAN1BRL145Z18PJYU4g2Qw9CkJktdOdh86VABHQViHtLxx9L5NIgb3FS/s640/622380eaad8f9b5ee4f6fe33233ba7a4.jpg)
Ovaj gulaš je nešto drugačiji od onoga što mi pravimo ali jednu stvar imaju zajedničku, fino meso se topi u ustima…
SASTOJCI
Ulja za prženje
Maslac za prženje
500 g junetina
2 luka
3 režnja češnjaka
Žličica slatke paprike
Žličica ljute paprike
Sol, papar
1l vode
2 goveđe kocke
1 pasirane rajčice
3 veliki krumpiri
1 crvena paprika
1 zelena paprika
PRIPREMA
1. Izrežite meso na kockice i popržite ga na maslacu i ulju. Nasjeckajte luk i pržite u loncu s mesom. Stavi drugu loncu s vodom da kuha i dodajte goveđe kocke. Sitno nasjeckajte češnjak i dodajte u loncu s mesom i začinite. Mesu dodajte 0,5l kuhane vode i pasirane rajčice. Ostavite da se kuha s poklopcem oko 40 min.
2. Nasjeckajte paprike i krumpire na manje komade i dodajte u loncu. Odstranite par žlice vode pa ostatak dodajte u loncu. U vodu koju ste odstranili dodajte 2 žlice brašna, promiješajte, dodajte u loncu i juha neka se kuha još 20 min.
0 komentari