![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCAlN7jk9rNum_0LFFh5641pm5h_vXWpLEqRns65x6ZWbJSACrqAz39W6IIlBesvWgvgNMxyPDH7DR1w83t893VD50fomTwrHG-MoppeTe23gj5qOHUKakUs17g-ft5AFPJkpQvJg-gsIK/s640/15826813_1807727616148307_1665569923253007934_n.jpg)
O pizzi se nema šta puno reći osim toga da imamo još jedno extra mekano tijesto.
Bacite se na posao i pripremite pizzu kakvu ste oduvijek željeli.
POTREBNO:
300 gr glatkog brašna
300 gr oštrog brašna
1 suhi kvasac
prstohvat soli
kašika masla
300 ml mlakog mlijeka
šunka
sir
omasline
kečap
origano
ostalo po želji
PRIPREMA:
Od sastojaka zamijesite ekstra glatko tijesto.
Ostavite ga 30-ak minuta da nadođe.
Zatim oklagojom tijesto razvijte na veličinu pleha za pečenje.
Bogato premažite kečapom i redajte šunku,zatim pospite naribanim sirom i origanom.
Ukoliko imate neke sastojke po želji stavite na pizzu i pecite u zagrijanoj rerni 35 minuta.
Naravno sijecite i uživajte u svakom zalogaju.
0 komentari