![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAb4NwImyZeK8ViylBtLUJLUWh0pEECFtMDjWhL9t-XtVk0k_g8IWJPPlEkrjEBsrXZthIwMulgnyDTknREJCg8Jz_AnNeYzCQ-Bxa8DZG0LqrxBCrMVzd3_u3G2Itakch-_RmBmYB22ci/s640/1-131.jpg)
Sastojci
5 soljice brasna
3 soljice mleko (toplo)
1 soljica ulje
1 kvasec
1 jaje
nadjev
kecap
rendani kaskavalj(zuti sir)
sampinjone
sunkice
Priprema
U vanglicu za mesenje staviti sve sastojke za testo i dobro izmiksirajte Dobicete testo koje nije puno tvdo i nemozete ga mesiti sa rukama .
Sa zlicom uzimate od testa i dasporedite na prthodno namazani pleh sa margarinom . ako nemozeite ramnomerno da rasporedite testo namrsite ruke pa sa ulje i raporedite .sloj treba staviti koliko mozete tanji .
Nad testo namazite kecap ,pa rendani sir ,sunkice ,sampinjone ovako i spremna pica neka odstoji 15-20 min pa pecite na 220 C oko 15 min.
0 komentari