![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3dvr2RdbuewiNfn8LZO_UkzrZ5xyOti9gLb33bl3Vr871SetipsGdVQHSEGkhxsB-vc4mC-ta9_JxW2KhWLwmDsp-rSbsHOhah8wQjmhxXDcBapr9Vs-kMYfUSXUY8uzL0t3F7s0t-Q2o/s640/16603057_1819819344923827_2442097971384365798_n.jpg)
Sastojci
1l mlijeka
12 žlica gustina
8 žlica šećera
20 dag margarina
1/2 l slatkog vrhnja
30 dag čokolade za kuhanje
petit keks
Priprema
BIJELA KREMA:1.Za bijelu kremu pomiješati 2 dcl mlijeka,
12 žlica gustina,
8 žlica šećera sipati u 8 dcl uzavrelog mlijeka
i u ohlađeno umiješati 20 dag margarina
CRNA KREMA:2.Za crnu kremu otopiti 30 dag čokolade za kuhanje
u 1/2 l slatkoga vrhnja(ne ga miksati).
ne smije prokuhati.
PRIPREMA:U dublji lim složiti petit kekse (poškropiti ih sa mlijekom) na njih
staviti bijelu kremu, a preko preliti crnu kremu.Ostaviti preko
noći u hladnjaku.
izvor: www.coolinarika.com
0 komentari