![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0jvNBs7781GddXYlfdKXiRa3etR12eQ9T3XoMFR4-voRdp0CH9MOPab0_ICszJmEfjow4CwM_3Y9gnrHKt35CacwDDQ1yyKcHzYA6e7URxq_BovAchuth8q4DUCN_PSKY9hISRsLnZOr5/s640/hqdefault.jpg)
Sastojci:
300g pilećeg belog mesa
150g šampinjona
100g šargarepe
3 paprike crvene, žute, zelene
2 tikvice
so, biber
mlevena crvena paprika
peršun
kašičica maslinovog ulja
par kašika paradajz sosa
Priprema:
Korak 1.
U teflonskom tiganju zagrejati ulje, pa dodati meso isečeno na kocke. Kratko propržiti 5-8 minuta, pa dodati iseckane šampinjone i šargarepu. Dinstati dok povrće ne omekša, a zatim dodati iseckane paprike i tikvice. Sve promešati i dinstati još 10-15 minuta. Na kraju dodati začin i paradajz sos.
0 komentari