![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhREZWC_e1YyzSGTjcNTFH8CCH_KhY6hCn3jfNzNgCxrQ75k2gajRlla_Q2hva9-yoYFUyRMChsY8nw7u2RpOO-gy6_oiDVNa1lHjCHBdRVlLSuZf7Glb92KCpRri54L6EFUVzVQ3Vg5arR/s640/toblerone1.jpg)
Sastojci:
1 margarin
3 jajeta
300 g šećera
200 g čokolade
2 kašike kakaoa
100 g prženog susama
100 g seckanog prženog neslanog kikirikija
200 g mlevenog keksa
100 g čokolade za glazuru
malo ulja
Priprema:
1. U odgovarajućoj posudi margarin zagrejati na pari da se otopi.
2. Umutiti jaja i šećer, pa polako dodavati margarinu. Kuvati na pari dok se šećer ne otopi.
3. Dodati kakao i čokoladu, pa lagano mešajući postepeno sipati kikiriki, keks i susam.
4. Odgovarajuću tepsiju ili kalup namazati sa nekoliko kapi ulja i izliti u nju toplu smesu. Sačekati da se masa stvrdne, pa staviti glazuru od čokolade otopljene na pari.
0 komentari