ponedjeljak, 2. listopada 2017.

MOJ SUPRUG NON STOP PREKO FEJSA MUVA NEKE KLINKE!!


Moj muz stalno muva neke nepoznate devojke na fb, instagramu gde stigne i nece da prizna uvek ga uhvatim. Ne priznaje dok mu ne pokazem dokaz u lice. 🙁 imamo sina koji ima godinu i 2 meseca počinjem da ludim!!!

Drugarica mi je rekla da nadjem nekog muskarca da uzvatim udarac, prihvatila sam predlog! Našla sam jako zgodnog decka na fejsbuku istetoviranog nabildovanog sa kojim sam se odmah prvo veče našla na udaraljku. Dala sam tom liku svoj telefon i rekla da me snimi dok me divljački rastura otpozadi. Onda sam se iz čistog mira obukla i rekla ovom liku da sam ovo uradila iz osovete mužu. Nakon što sam stigla kuci snimak je bio poslat na viberu mog muža! Čim je došao kući plakao je kao dete da to ne radim više! zakleo see da će obrisati fejbuk i instagram.

Sada nam se odnos potpuno promijenio,nema vise volim te ljubavi,duso sreco nego je uvijek nesto nadrndan i nervozan.

Stalno nesto galami i psuje a ja to vise ne mou izdrzati ozbiljno razmisljam o razvodu i mislim da cemo se na kraju razvesti

1 komentar:

  1. Moje ime, maya elijah Nakon 12 godina braka, moj muž i ja smo se svađali na ovaj ili onaj način dok me konačno nije napustio i preselio se u Kaliforniju da bude s drugom ženom. Osjećala sam se kao da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da nikada više neće vidjeti svog oca. Trudila sam se biti jaka samo prema djeci, ali nisam mogla obuzdati bol koji je mučio moje srce, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Razmišljam o njemu svaki dan i noć i uvijek želim da mi se vrati, bila sam jako uznemirena i trebala sam pomoć, pa sam potražila pomoć na internetu i naišla na web stranicu koja sugerira da bi dr. Alaba mogao pomoći svojoj bivšoj bivšoj da se vrati. Stoga sam osjetio da bih trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što da radim. Učinila sam to i onda mi je napravio ljubavnu čaroliju. 48 sati kasnije moj suprug me stvarno nazvao i rekao mi da i njemu jako nedostaju djeca, tako nevjerojatno!! Dakle, vratio se tog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i djeci. Naš brak je bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. alabi. Toliko je moćan i odlučila sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Alaba bio pravi i moćni čarobnjak. Uvijek ću se moliti da ona živi dugo pomažući svojoj djeci u trenucima potrebe, ako ste ovdje i trebate se vratiti bivšem ili je vaš muž prešao na drugu ženu, prestanite plakati, odmah kontaktirajte ovaj moćni pravopisni kotačić. Ovdje je njegova kontakt adresa e-pošte na: {dralaba3000@gmail.com} ili WhatsApp / viber preko njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. alaba.

    OdgovoriIzbriši