petak, 10. studenoga 2017.

Bivša supruga mu je tražila da kupi lijekove za kćerku, a kada je otvorio frižider ostao je u šoku!


Oni su razdvojeni par ali imaju zajedničko dete. Kad mu je tražila da kupi lekove za njihovu ćerku, on se nije dvoumio, za razliku od nekih koji bi zbog novca zanemarili svoju funkciju.
Kad je ostavio lekove u frižideru zatekao je nešto što ga je ostavilo bez reči, odmah je reagovao i uradio nešto mnogo veće od obične kupovine lekova.

Iako Brendon više ne živi sa majkom njegove ćerke, ceni je i voli jer ona je ipak majka njegove ćerke, pa će se uvek truditi da brine i o jednoj i drugoj podjednako.
Ono što je on pronašao u frižideru bivše supruge slomilo mu je srce, a onda je odlučio da odmah reaguje ili i da objavi poruku na svom Facebook profilu, da se hvali, nego da drugim muškarcima koji su u istoj situaciji da primer kako da održavaju odnos sa bivšom partnerkom.

Ono što je pronašao bio je potpuno prazan frižider, jedina stvar unutra je bila malo vode. Deo u kojem se čuvaju stvari za devojčicu je bio potpuno ispunjen sokovima, dečjim kašicama i hranom, nije falilo ništa. Upravo tada Brendon je odlučio da odreaguje, i napisao sledeće:
Moja bivša supruga radi naporno, njen dan je vrlo težak a ona je uz to i sjajna mama, koja uvek brine o našoj maloj ćerki. Između ostalog ona brine o kiriji i računima, struji, vodi i telefonu. Danas me je zamolila da kupim lekove za našu ćerku i rado sam to učinio.
Takođe sam odlučio, kako bih bio siguran da imaju dovoljno hrane, da kupim hranu za sledećih nekoliko nedelja, jer iako nismo zajedno, ne znači da me nije briga, da ne brinem o njoj i da neću pomoći u skladu sa svojim mogućnostima. Znam da ako je ona u redu i moja ćerka će biti i to me čini srećnim. Brinuti samo o detetu, a ne o onom ko vam je dao priliku da budete otac i učinio vas srećnim je skroz pogrešno. Vreme je da se održavaju zreli odnosi i da svako preuzme svoje obaveze. “




Objava se proširila poput virusa i pozdravilo je preko hiljadu ljudi.

Brendonov način razmišljanja je primer koji treba slediti, ne zaboravite da ovo podelite ako mislite isto.

Izvor: Atraktiva.in

0 komentari