![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiI0p0UoYQKuSPbpzFxBrix8nTiUW-v8yzehK9zMyCvtxbrRbwUGitdxIkstf_5aONtZfTVOd_uoaYzwPe0VQ6ZKidjuBmU8qroy0Q0nN1VKSpb23OwdNcSJI45rQE_qrCEWCwStdnYz_Sf/s640/15941094_10155738920193642_7794200666659312681_n.jpg)
Sastojci
1 jaje
200 gr brasna
1/2 kesice praska za pecivo
so
oko 1,5 dl jogurta
ulje za przenje
Priprema
1.
Umutiti jaje sa jogurtom, posoliti i dodati brasno i prasak za pecivo.
2.
Masa treba da izgleda ovako
3.
Ulje zagrejati i onda odmah smanjiti temperaturu da se ustipci ne bi suvise brzo ispekli i unutra ostali nepeceni.
4.
Dakle pecite ih na laganoj vatri dok ne porumene.
5.
Vadite ih kafenom kasicicom koju svaki put umocite u ulje u kojem pecete ustipke.
6.
Posluzite uz sir i ajvar.
Posluživanje
Ovi su jaako mekani, a ako volite hrskave zamesite ih mlekom umesto jogurtom.Tako radi moja mama.
Izvor: www.coolinarika.com
0 komentari