utorak, 14. studenoga 2017.

IMA 24 GODINE I 300 KILOGRAMA. POGLEDAJTE NJENU TRANSFORMACIJU NAKON SAMO GODINU DANA!


Djevojka koja dolazi iz Oregona, koja se zove Amber Rachdi je neko ko je uvijek imao višak kilograma. Ona se mučila sa viškom kilograma, ali nije ni željela da smrša. Uživala je da jede, ali je onda otišla stvarno predaleko.
U jednom trenutku vaga je pokazivala velikih 300 kilograma. Tada se više nije mogla brinuti o sebi, nego se odlučila vratiti roditeljima koji su joj htjeli da pomognu. Bila je svjesna da više ne može da tako živi, a njen dečko je htio da joj bude podrška u tome da smrša.




O električnim kolicima je bila jako ovisna, kuću je napuštala samo kako bi mogla kupiti hranu. Na nju debljina nije utjecala samo fizički, nego se ona slomila i psihički. Kako joj se tanki slojevi kože ne bi inficirali, ona je morala da koristi dugu četku kako bi to mogla isprati.




Emisija MOJ ŽIVOT SA 300 KG je bilo ono što je ona trebala. Prijavila se na tu emisiju, a do tad je jela četiri obroka dnevno. Obožavala je slatkiše, a sa momkom nije spavala jer je bila pregojazna. TAda su joj rekli da će ugraditi gastrični bajpas, iako je operacija bila rizična, ona je pristala. Prije operacije je morala da smrša 10 kilograma, a kasnije pogledajte njenu transformaciju nakon operacije u roku godinu dana


0 komentari