srijeda, 29. studenoga 2017.

Majka se dopisivala sa prijateljima na Fejsu dok je vozila: U stravičnoj nesreći život izgubilo troje djece

Image result for Majka se dopisivala sa prijateljima na Fejsu dok je vozila: U stravičnoj nesreći život izgubilo troje djece
4-godišnja žena se sada suočava sa tri optužbe nakon što je policija tokom istrage tragične saobraćajne nesreće pronašla njen mobitel u snijegu i ispitala listu aktivnosti. Pokazalo se da je mama chattala na Fejsbuku dok je vozila, samo nekoliko trenutaka prije nesreće u kojoj je poginulo troje djece.

  Kari Milberg (34) je vozila svoju kćerku, nećakinju i još jedno dijete u dvanaestom mjesecu 2013. godine, kada je izgubila kontrolu nad automobilom i zabila se u kamion.

Ova žena iz Wisconsina je nakon sudara izletjela iz vozila i preživjela je nesreću, dok je njena kćerka Lydia preminula na licu mjesta.
5-godišnja nećakinja Clara Pavek je preminula u vozilu Hitne pomoći koje je stiglo na lice mjesta nakon nesreće, dok je treće dijete u vozilu, također petogodišnja Laynie Jo Amos, preminula nekoliko dana nakon fatalnog sudara u bolnici, uprkos svim naporima doktora da sačuvaju njen život.

0 komentari