utorak, 19. prosinca 2017.

Dorijan, pobjednik Života na vagi gostovao u RTL DIREKT-u i evo šta je na kraju javno, pred milionskom publikom obećao


Dorijan je nakon proglašenja pobjednika u drugoj sezoni show-a Život na vagi postao ličnost broj jedan kada je hrvatska, ali i javnost susjednih zemalja upitanju. ZASLUŽENO… mnogi će reći obzirom da je na nevjerovatan način svoje tijelo za samo 3 mjeseca potpuno transformisao. Sinoć je Dorijan “stigao” i do RTL DIREKT-a jednog od najgledanijih informativnih programa u hrvaskoj u kojem je sa urednikom Zoranom Šprajcom razgovarao o onomo što se posljednjih mjeseci dešavalo i šta se trenutno dešava u njegovom životu.

 Dorijan je kroz ovaj razgovor dosta toga pojasnio, a par podataka koje je izrekao djeluju zaista šokantno. Dorijan je zbog povrede oka bio spriječen da trenita i jednini način da smrša bio je da šeta, obično i njačešće oko kuće i to vjerovali ili ne na dnevnom nivou je pješačio u prosjeku preko 30 kilometara. Podatak koji je zaista zastrašujući, a na ovaj način, dakle šetanjem uspio je da izgubi preko 30 kilograma.

 Na kraju je rekao da planira još da smrša i da je po njemu nekih 95 kilograma za njega idealna težini, a da se ne planira vratiti na staru kilažu dokaz je i obećanje koje je dao javno pred višemilionskom publikom najgledanijeg informativnog programa RTL DIREKT. Naime Dorijan je obećao da za godinu dana kada RTL bude radio reportažu o njemu kao pobjedniku druge sezone show-a Život na vagi NEĆE imati više od 95 kilograma.

Nadamo se da će ustrajat u svojoj borbi i da će ako ništa onda barem zadržati ovu kilažu sa kojom je završio Život na vagi.

0 komentari