![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhaHTfEUYiOH_pncs7OJRVe3j8J4lH_oLz_AGnMWyAV4n0gRACBNbCsLv70WuQjJMX9r0b-jeLBw1sG71PbrpX_b-i9Ahfd5fb2jfQ9DXLyMBmoFKLzEL4VogTkk__9n-VPqJYBucjOYisP/s640/13516551_728152410620677_3065113968276531048_n-crop.png)
Recept
:5 belanaca
5 kasika secera,
5 kasika brasna .
Umuti sne od belanaca pa dodavati po jednu kasiku secera muteci celo vreme zatim dodati brasno. Peci na 180 stepeni u nauljenoj formi otprilike 26 cm . Pecenu toplu koru preliti sa 250 ml mleka i ostavi da se ohladi ;
FIL ;
1 puding od vanile
1 puding od cokolade,
1 litra mleka,
4 kasika gustina
,200 grama secera,
40 grama cokolade,
300 grama grama margarina
i 300 ml slaga....
Postupak
u pola litre mleka i 100 grama secera zakuvati 1 puding od vanile i 2 kasike gustina
U pola litre mleka i 100 grama secera zakuvati puding od cokolade sa 2 kasike gustina i na kraju dodati u to 40 grama cokolade mesajuci da se otopi.
Te filove ohladiti . Posebno umutiti margarin sa preostalih 5 zumanaca i podeli to na 2 dela .
Pomesati margarin i miksati sa pudingom od vanile a drugi isto to uraditi sa pudingom od cokolade. Pokvasenu koru premazati belim kremom a onda braon kremom i na kraju staviti slag odozgo i izrendati cokoladu...
0 komentari