srijeda, 6. prosinca 2017.

MISLILA JE DA NOSI BLIZANCE, KADA SU GLEDALI NA ULTRAZVUK OSTALI SU BEZ RIJEČI NAKON DOKTOROVIH RIJEČI. SUZE SU POTEKLE!


ALEX I ANTON KINOV JE BRAČNI PAR IZ ČEŠKE REPUBLIKE, KOJI JE DUGO VREMENA ČEKAO DA ALEX ZATRUDNI. OVAJ BRAČNI PAR ŽIVI U PRAGU, A KADA JE ALEX OTIŠLA U BOLNICU NA PREGLED, GINEKOLOG JOJ JE USTANOVIO DA JE TRUDNA.

Ona je bila presretna zbog toga, jer je i sama znala koliko je sa svojim bračnim partnerom Antonom čekala na bebu. Nije mogla da vjeruje, a kasnije, ginekolog je rekao da se radi o blizancima. Oni su to shvatili kao blagoslov, jer su toliko dugo čekali, a sada su nagrađeni sa blizancima.

Njihovoj sreći nije bilo kraja, kako se bližio porod, Alex je tako postajala sve veća, nikome nije bilo jasno, jer nije toliko jela. Otišla je ginekologu, a on je tamo na ultrazvuku pronašao nešto što niko nije očekivao. I dok su svi mislili da Alex nosi blizance, on je saopštio druge vijesti. Suze su odmah potekle, nije se radilo o blizancima, nego o petorkama. Alex i Anton Kinov su očekivali petero nove djece u porodici.Bili su veoma presretni zbog toga, a Alex je kasnije uspješno i rodila petorke. Dobila je tri dječaka i dvije kćerke.

0 komentari