srijeda, 13. prosinca 2017.

PIJAN DOŠAO KUĆI – SPAVAO SA KOMŠIJINOM ŽENOM: A TEK TREĆI DAN JE USLIJEDILA PRAVA LUDNICA KAD JE SHVATIO


Jednu noć pijanstva Drago bi možda i mogao objasniti supruzi, ali za tri dana nestanka bez traga i glasa te za seks s potpuno nepoznatom ženom izlika se ne pronalazi tako lako. Priča koja zvuči kao scenarij drugorazredne hollywoodske komedije priča je Drage Nerića iz Kruševice pokraj Slavonskog Broda.

Drago je u petak navečer otišao u lokalnu birtiju proslaviti poticaj koji mu je sjeo na račun s dvije godine zakašnjenja. Ali nije bio jedini, cijelo je selo došlo proslaviti taj poticaj i tako se fešta otegnula do kasno u noć. Drago je kući krenuo oko tri sata ujutro, bar tako tvrde konobari, jer se Drago ničega ne sjeća, no umjesto da skrene lijevo na jedinom križanju u selu, on je skrenuo desno, vjerojatno iz protesta zbog ministra Jakovine, i otišao u pogrešnom smjeru.

Susjedova kuća bila je gotovo identična njegovoj, samo crvena

Ne sjeća se ni kako ni zašto je pozvonio na vrata susjede Marije, čiji je muž bio na službenom putu. Marija ga je pustila u kuću misleći da je njezin suprug, a kako nisu palili svjetla, vrlo su se brzo upustili u ljubavni čin, koji je prema Draginim riječima trajao puna tri sata.

– Ma to je bilo nešto brzinski, ni pet minuta, nije vrijedno spomena – tvrdi susjeda Marija.

Ujutro neugodna tišinaMarija je tek ujutro shvatila da to nije njezin muž, ali joj je bilo strašno neugodno pa se odlučila pretvarati da se ništa nije dogodilo te čekati da se Drago pokupi i ode kući. No kako je Drago tradicionalni Slavonac koji sa ženom razgovara samo kad mu treba podrezati nokte na nogama, on ni ujutro nije primijetio da Marija nije njegova žena, a kako većinu vremena provodi u lokalnoj birtiji, nije ni skužio da kuća nije njegova.

– Žena ko žena, tko će ih razlikovati – zaključio je Drago, uz molbu da svoju vijest ne pokažemo njegovoj ženi..

Drago je puna tri dana živio u susjedovoj kući i spavao s njegovom ženom

Neugodna je situacija trajala puna tri dana, Drago se svaki dan opijao i nije imao pojma da je u tuđoj kući, a Marija nije znala kako mu to priopćiti. No onda je došao ponedjeljak i Marija je zamolila Dragu da odveze njezinu kćer do škole i tad su mu proradili klikeri.

– Možda jesam bio pijan, ali kod nas su u kući svi bili sinovi, kako sada curica – zapitao se Drago prije nego što mu je Marija objasnila da nije njegova žena.

Na kraju ipak sretan završetak

Drago se brzo pokupio i otišao kući, gdje ga je čekala zabrinuta supruga kojoj je izmucao da ga je opet otela UDBA i ispitivala o braniteljskoj mirovini. Priča je srećom sretno završila, a Drago je uplatio misu za susjeda Marijana, čijom se ženom služio puna tri dana.

news-bar.hr

0 komentari