![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsZ1ysmfBmRiN9_9C2qARBFiB1ibGcXufk0SfBjetErIdgcLx3CITJasoX1LaJ9Mg0l36Ibhs_-w9iUVfdFusviynDgOqsj8B-Fk7vKp-AiRQq82uN5DYCCGdt4ZnW0h7k6b9NRDAH9O7S/s640/14523106_1228462983866881_3132756260529666929_n.png)
SASTOJCI:
Testo
1 deci jogurta
1 deci kisele pavlake
1 deci mleka
1 deci ulja
2 kašikice šećera
2 jaja
40 gr svežeg kvasca
malo soli
oko 700 gr brašna
Fil
250 gr margarina
200 gr+ 200 gr sitnog sira
200 gr salame
1 belanjak
PRIPREMA
Pavlaku, jogurt i mleko malo smlačiti ,dodati šećer i kvasac i još u to 4 male kašikice brašna
Kad to nadođe u to dodati ostale sastojke, zamesiti testo i ostaviti na toplom mestu da se masa udvostruči, zatim razvući jednu veliku koru, preko nje narendati hladan margarin i posuti sa 2oo gr sitnog sira i uviti u rolat koji treba da odstoji pola sata,
Zatim opet razvući veliki pravougaonik iseći ga na pet traka i u cik cak seći testo tako da se dobiju trouglovi, filovati sa 200 gr sira i sa salamom naseckanom na kockice, premazati žumancetom.
0 komentari