![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBR6wuogK-oP9XPoffXTB80Z3zmhxcuWYsNg5xsgxOzjjHQpvaIUg6DkjcrMkL9jGFYRI4VzawYtDr3qyHUiY4b4VZ9RXHMMLfETC0VL8Waus-pM8xcY6vJ3zCz86OaIj2-JKDwVDQkd8t/s640/oblande-sa-biskvitom-800x400.jpg)
Sastojci:
list oblande
100 g šećera u prahu
1/4 kg butera
100 g rastopljene čokolade
Fil;
100 g šećera
1/4 kg mlevenih oraha
malo mleka
Priprema:
Korak 1.
Oblandu poprskati vodom ili nekim voćnim sokom da bi omekšala zatim je namažite smesom od umućenog šećera u prahu i butera u koju ste dodali rastopljenu čokoladu. Sačekati da se ohladi.
Korak 2.
Kada je hladna filovati na sledeći način. U vrelo mleko dadati orahe i šećer i sačekati da se smesa ohladi. Tada premazati preko prethodnog sloja. Kada se sasvim stegne, seći na kocke. Na kraju preliti jednom od glazura.
0 komentari