srijeda, 29. ožujka 2017.

NE KONZUMIRAJTE VISE OD 4 DANA: OVA MJESAVINA CE VAM POMOCI DA IZGUBITE 4KG ,16 CM U STRUKU ZA SAMO 4 DANA – RECEPT

Rezultat slika za ljudi budi sa NATEČENIM rukama
Mogu li te pitati jednostavno pitanje – da li znate šta je najpopularnija tema među svim ženama u svijetu? Pa, to je lako odgovoriti – kako da brzo izgubite težinu i ostati u formi! Da, mislim da je to prilično dobro. Svi znamo da postoje milioni ishrane planova i metode mršavljenja online, i svi oni obećavaju možete brzo izgubiti na težini, izgubiti težinu u samo 1 tjedan, itd Ali, trebalo bi da svi znamo da sa ovim dijeta planova, vi ćete izgubiti težina i povrati ga u samo nekoliko dana. Možete izgubiti težinu jedući pravu (zdrava hrana), radi fizičke aktivnosti svaki dan, a najvažnije je da pijem ovaj čudesan i neverovatno piće. Ovaj napitak je već poznati i koriste mnoge žene u svijetu.

Napomena: ovo domaće piće je vrlo jednostavno i lako napraviti. Na vama je samo da pratite jednostavna uputstva. Evo što trebate učiniti:

Trebat će vam sljedeće sastojke:

8 čaša vode
1 kašičice narendanog korijena đumbira
1 srednja krastavca, oguljene i izrezati na kriške
1 srednja limuna rez u kriške
12 svježe mente i 1 žličica sušene mente
Uputstva:



Evo što trebate učiniti – to je vrlo jednostavno. Samo miješati sve sastojke u veliku posudu, ostavite ih preko noći, i to je najbolje ako držati posudu u frižider. Konzumirati 4-5 čaše tijekom cijele day.You može početi da pije ujutro prije doručka za bolje i brze rezultate. Osjećat ćete se kao da ste izgubili 1 funtu nakon prva dva sata. Nutricionisti kažu da je redovna potrošnja ovog pića i umjerene fizičke aktivnosti, to bi tope masti sa stomaka i pomoći da konačno dobiti taj stan i seksi stomach.People koji su konzumirali ovaj napitak redovno kažu da su rezultati koje su ostvarili su više nego fantastični ako uzeti u obzir da možete izgubiti i do 26 kilograma! Konzumirati ovo piće za 4 dana, a zatim uzeti 1 sedmica pauze!

Kao što smo rekli, ako želite da biste dobili najbolje rezultate ove čudesne piće, trebalo bi da budu fizički aktivni. Ovaj napitak će pojačati proces mršavljenja i pomoći vam da izgubite veću težinu, i fizičke aktivnosti će vratiti stabilnost vaših mišića i kože. To je stvarno neverovatno – veruj mi. Hvala za čitanje i ne zaboravite da dijele sa svojim prijateljima i obitelji.

izvor:alternativnamedicina

0 komentari