![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgi73ZgpD9G70GnKmEtVdwfuCxYL3VFLbqM6VMt6h-w9EurQaIhz6xUA8QDh7nOKnz1Vuo7_XOptjc5zyeNFcn7Q7-1VdvnhoZEYHpAEhbkoi15tM8Sg6AshEBs_zsxfFbr1cqQJNmsYG-/s640/14370154_1694689767524352_8197314497437068422_n.jpg)
Potrebno je:
600 g telećih šnicli
6 glavica crnog luka
3 čena belog luka
2 kašike brašna
po ukusu so i biber
Priprema
1
Šnicle izlupati, posoliti i uviti u brašno. Zagrejati ulje u jednoj šerpi i u njemu ispržiti šnicle sa obe strane i izvaditi ih na tanjir.
U isto ulje napola ispržiti seckani crni luk na rebarca. Dodati mu brašno, sitno seckani beli luk, naliti vodom i malo prokrčkati. Onda dosoliti ili staviti suvi biljni začin, vratiti šnicle u sos i na tihoj vatri krčkati dok šnicle ne omekšaju
0 komentari