utorak, 31. listopada 2017.

ISKORISTITE STARI HLJEB I NAPRAVITE SAVRŠEN RUČAK ZA 15 MINUTA


Sastojci 
od pola do celog hleba, zavisi od velicine pleha
200g sira
2kom. jaja
od pola do jedne solje mleka




200-250g sunke
250g kackavalja
po ukusu kecap

Priprema
1.
Iseci kriske hleba debljine kao za sendvice.Poredjati ih u pleh.Praznine izmedju parcica hleba popuniti komadicima iseckanog hleba tako da se dobije ravna povrsina.
2.
Umutiti 200g belog kravljeg sira sa 2 jajeta i pola-jedna casa mleka.
3.
Tim filom premazati naslagani hleb.
4.




Preko nanesenog fila poredjati sunku kao za pizzu, narendati kackavalj preko sunke i prosarati kecapom.
Peci na 200°C oko 10-15 minuta ili kad kackavalj dobije odgovarajucu boju( pogledaj sliku ).
Posluživanje
Iseci na kocke i posluziti uz pice po izboru.
Napomena: Prilikom redjanja pre kackavalja po ukusu mozete redjati i prsutu ili kobasicu ili nesto po vasem ukusu.Za pecurke nisam sigurna jer se bojim da bi pustile vodu.Prijatno :)

0 komentari