ponedjeljak, 23. listopada 2017.

ŽENA ME VARA SA POPOM KOJI DOLAZI U SELO SVAKE NEDJELJE. VEĆ DUŽE VREMENA ...


Žena me vara sa popom koji dolazi u selo svake nedjelje. Već duže vremena sumnjam, ali nisam želio da vjerujem. Siromašni smo i moja žena održava kuću u kojoj on boravi.
Prošle sedmice sam je pratio, jer više nisam mogao trpjeti da živim u neznanju i sumnji i kroz prozor kuće sam vidio da se maze. Od muke mi se počelo povraćati, em me vara, em sa popom. Sve što sam poduzeo je da sam taj isti dan tražio da se ispovijedim i kada samo ostali nasamo pitao sam ga zašto mi i onako težak život dodatno otežava, zašto mi kreade ženu, a on mi je mrtav miran rekao,
da sam nesposoban i da neko mora da nadomjesti moje nedostatke, i da je u svakom slučaju bolje da on nego neko drugi, ustao, izašao i Šta čovjek da radi, da tjera pravdu ili da se pomiri sa situacijom i živi sa tim bremenom na leđima??

1 komentar:

  1. Krivo si napravio. Trebao si svećenika, koji ti seksa suprugu, odmah snimiti po skrivečki kamerom i sa slikom na internet. Pa bismo onda vidjeli je li bi popek-jebač, imao hrabrosti tako se bahato hvaliti da je sposobniji jebač od tebe.

    OdgovoriIzbriši