![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbNAOPhARMy0kXBD_n0NZEMxsxKfv-x4KT7LgNcfnSMg2OuOSH1Tats7eaP3ABsSwodWUopamHkMoRGkcczMgkIznDGOIOSUVCOu9dOOjFCi5MJ_SPLNklhp2CNDKtkJ8b4Kv57LMqEAmt/s640/15181454_772438136227575_3969327539882799869_n.jpg)
Sastojci
prema broju osoba manja okrugla peciva
šunka ili šunka za pize
sir
jaja prema broju peciva
kiselo vrhnje
Vegeta
ulje
Priprema
1.
Izrezati sredinu peciva.....
2.
..... i žlicom je izvaditi
3.
Napuniti izdubljene rupe šunkom......
4.
.... zatim sirom, te napunjena peciva staviti u lagano nauljeni prikladni lim za pečenje.
5.
Na sir staviti sirovo jaje i posipati ga Vegetom.....
6.
....a potom rub ispuniti kiselim vrhnjem.
7.
Ovako pripremljena peciva zapeći u pećnici na temperaturi od 200°C i vruča poslužiti.
Posluživanje
Uz zapečena peciva, kao glavno, poslužiti razne salate. Broj peciva ovisi o broju gostiju i veličini peciva ali i o njihovom apetitu.
0 komentari