četvrtak, 16. studenoga 2017.

OTIŠLI SU NA PREGLED ULTRAZVUKOM KAKO BI POTVRDILI TRUDNOĆU...ČIM JE DOKTOR POGLEDAO ŠOK...


Trudnoća i djeca su jedno od najljepših stvari koje roditelji mogu da dožive. Betani i Tim Veb bili su obična porodica koja je imala snove o djeci. Međutim, ova priča nije samo obična porodična priča – ono što su oni doživjeli, malo je ljudi proživjelo.
Tim i Betani Veb bili su kao i svi drugi normalni ljudi. Upoznali su se, zaljubili i odlučili da se vjenčaju. Imali su san da osnuju porodicu, ali nisu očekivali da će se neke stvari odviti previše brzo nego što su očekivali, prenosi “Fokuzz“



  Ubrzo je zatrudnila
Vebovi su željeli da malo sačekaju sa osnivanjem porodice nakon vjenčanja. Željeli su da sačekaju bar godinu dana. Međutim, ubrzo nakon toga je Betani zatrudnila, ali to im nije smetalo.



  Neočekivane vijesti kod doktora
Kada je otišla kod doktora na pregled, dočekale su je vijesti koje nije očekivala. Svaki roditelj se nada da će imati srećno dijete i zdravu trudnoću. Ovo je par očekivao, ali je ultrazvuk pokazao nešto više od toga.

Da li je neko u porodici imao višestruki porođaj?


Primijećeno je da se nešto drugačije dešava sa njom i doktor ju je upitao da li je bilo ko u porodici imao višestruki porođaj i ispostavilo se da ih nije bilo ni u njegovoj ni u njenoj porodici. Ovo je učinilo stvar još posebnijom.

Ne samo jedna beba, već…
Doktor je otkrio da neće imati samo jednu bebu, već blizance ili trojke. Ali ni to nije bilo tačno, Vebovi su čekali četvorke! Par je bio šokiran i nisu bili spremni na takvu informaciju.

Male šanse!
Betani i Tim nisu uopšte planirali da imaju više djece. Postoji šansa od 1 prema 729 000 da se prirodnim putem rode četvorke istovremeno! Mnogi parovi su dobili više beba vještačkom oplodnjom, međutim, ove četvorke su začete prirodnim putem! Samim tim, ovdje se javljaju komplikacije…

Glatka trudnoća
Trudnoća sa više beba istovremeno nosi sa sobom komplikacije. Često bebe ne dobiju dovoljno sredstava potrebnih za preživljavanje i zbog toga majke rode manje beba nego što su očekivale. Ali čekajte dok budete čuli pol ovih beba…

Ozbiljno su nadmašili brojnost
Vebovi su imali normalnu i zdravu trudnoću. Takođe su saznali da su četvorke djevojčice! Ovo znači da će Tim brojčano biti nadjačan ženskim članovima porodice u kući! Vebovima to nije smetalo, jer su bili previše uzbuđeni da upoznaju male anđele.

Normalno rođenje
Ne samo da je trudnoća bila normalna, već je i porođaj prošao mirno. Bebe su rođene pomalo prerano u 33 nedelji, ali nije bilo razloga za brigu. Ona je imala carski rez i bebe su bile zdrave i normalne. Ali ono što su saznali o bebama ih je šokiralo.

One su bile identične!


Kako je svaka beba rođena, tako su Vebovi bili šokirani koliko bebe liče. Sve četiri bebe su bile potpuno identične! Ne samo da su bili šokirani viješću da su rodili četvorke, već i da su one potpuno iste! Nevjerovatno!

Četiri zdrave djevojčice
Vebovi su bili zapanjeni i nisu mogli da vjeruju šta im se desilo. Jedna beba je čudo, ali četiri potpuno iste su vrlo nevjerovatna stvar. Ovo je rizično i može biti problematično podjednako za bebe i majku. Međutim, one su bile normalne i zdrave, kao i majka.

Porodica nikada nije bila sretnija
Četvoro djece može biti vrlo stresna stvar. Da li će imati dovoljno hrane da ih sve nahrane? Da li će imati dovoljno prostora? Pored svog stresa, porodica ne može biti sretnija sa svojim malim čudima.

0 komentari