petak, 17. studenoga 2017.

Ovakav će vas voleti uvek: Ako nađete ovakvog muškarca, vi ste prava srećnica!


Većina žena misle da znaju šta žele, ali to zapravo nije slučaj. Ako pitate ženu šta traži od muškarca, reći će vam da traži nekog visokog, crnog i zgodnog. Ali ako pogledate istoriju njenih veza, videćete da to nije uvek baš tako.
Muškarci su vizuelni tipovi, oni se zaljube na osnovu izgleda, što je plitko i površno – ovo je surovo, ali istinito. Žene, s druge strane, brinu o celom “paketu”, one cene muškarčevu ličnost i kako ih oni tretiraju, piše Elite Daily.
Izgled nije od presudne važnosti svim ženama. Iako je sama muškarčeva pojava bitna nekim damama, većina želi više od toga. Muškarac pristojnog izgleda koji je u dobroj formi, lepo se oblači i poseduje sledeće osobine je ono što žene zaista žele.

Ljubazan i brižan
Žene žele muškarca koji je ljubazan i brižan. One žele nekoga ko će da im bude najbolji prijatelj, partner i sa kim će biti jednake. Iznad svega, one žele nekoga ko čini da se osećaju dobro.

Inteligentan
Inteligencija je seksi i pametni muškarci jednostavno osvajaju žene. Bez obzira da li ih obaveštavaju o otvaranju novog restorana ili ih uče nešto što ne znaju o sportu, dame vole one od kojih mogu da uče. Žene uživaju u osećaju prosvetljenja.

Duhovit
Duhoviti muškarci su izuzetno privlačni ženama. Nema tu neke nauke, to je jednostavno tako. Svaka pripadnica lepšeg pola ceni čoveka sa dobrim smislom za humor. Ako možete da nasmejete damu, gotovo uvek će misliti da ste super.

Samouveren
Žene vole frajere koje imaju samopuzdanje. Kada su muškarci sigurni u sebe i to se vidi kroz njihovo ponašanje, žene će prirodno biti privučene njima. Dame vole muškarce koji znaju da su super.

Harizmatičan
Sve žene vole šarmantne muškarce. Kada imaju jak karakter, žene ih smatraju neodoljivima.



Uravnotežen
Voditi uravnotežen život je važno. Žene uživaju da se zabavljaju sa muškarcima koji mogu da urade sve. One žele osobu koja može da da podjednaku pažnju svom poslu, porodici, prijateljima i vezi. Privlače ih muškarci koji izdvajaju vreme za njih, i koji im pokazuju da su suštinski deo njihovih života.

Dobar slušalac
Čovek koji je dobar slušalac je pravi ulov, jer su žene emocionalnije od muškaraca i mogu da razgovaraju satima. Dame imaju hiljade priča da ispričaju svojim jačim polovinama i od njih žele da sve saslušaju.
Jednom, kada sretneš ženu sa ovih 10 vrlina, zagrli je jako i ne ispuštaj je nikad!

Pažljiv
Pažljiv muškarac pokazuje ženi da mu je stalo do nje. Ako žena spomene da voli određeni restoran, cvet, film ili predstavu, pravi muškarac će da obrati pažnju na to i da je iznenadi na takav način. Čovek koji je obziran je veoma seksi.

Prijatan u svakoj situaciji
Dame žele da se zabavljaju sa nekim koga mogu da povedu bilo gde. Ako su na poslovnoj večeri, one žele muškarca koji će da ih prati na pravi način i da bude “fensi”. Jednostavno, žene uživaju u zabavljanju sa muškarcem pored kojeg znaju da će im biti prijatno u svakoj situaciji.

Reprezentativan
Žene hoće da se zabavljaju sa muškarcima koji se dobro oblače. Lepa odeća može da učini muškarca mnogo privlačnijim. Ako je osoba lepo obučena i “na mestu”, ona pokazuje svetu da vrednuje sebe i svoj izgled.

Na kraju krajeva, žene žele da se zaljube. One žele nekoga ko će da učini da se osećaju posebno i važno.

izvor: http://sehara.net

0 komentari