četvrtak, 2. studenoga 2017.

PILA JE VODU SA MEDOM I LIMUNOM SVAKO JUTRO GODINU DANA. EVO ŠTA SE POSLE TOGA DESILO


Istoriju svoje neverovatne transformacije priča Kristal Devis.

Pre godinu dana teško sam obolela od gripa. Lekovi iz apoteki nisu bili posebno efikasni. Jedna žena mi je preporučila piti toplu vodu sa medom i limunom svako jutro.

Naravno, reagovala sam skeptično na njenu preporuku, ali ipak je poslušala. Grip je prošao, ali ovaj napitak se meni počeo sviđati.

Počela sam da ga pijem svaki dan. Ovoj tradiciji je već godinu dana. Za ovo vreme moj organizam se transformisao na potpuno neočekivani način.

Evo šta se kod mene promenilo:

1. Već godinu dana nisam se nijednom prehladila. Ne muče me više bolovi u želucu.

Treba reći, da nikad nisam verovala u snagu narodne medicine. Bila sam rob apoteka. Zaboli me stomak- pila sam tablete. Muči me hronični umor – pila sam vitaminske tablete itd. Nadam se da ste me razumeli.

Za celu godinu čak nisam ni jednom kinula. Moje glavobilje su prošlost. Sada nosim med i limun gde god da krenem. Pijem taj napitak čak i u hotelima.

2. Više ne pijem jutarnju kafu. I veoma lako se razbudim.

Moj limuno-medeni koktel izbavio me od zavisnosti od kafe. A zajedno sa njom, i od glavobolje. Sada imam mnogo više energije u toku dana. Odlično se naspavam, i nasmejana sam ujutru.

Ranije, da bih se potpuno razbudila, trebalo mi je skoro sat vremena, Sada nisam nervozna i ne pridikujem svojim bližnjima. Uopšte sam zaboravila kada sam poslednji put osećala napetost u prvom delu dana.

3. Ljudi u mojoj okolini su postali zdraviji. I ovo je najveća nagrada.

Ubedila sam celu porodicu da slede moj primer. Tako, u prošloj godini, grip i druge zimske nevolje, nisam dobila ni ja, ni cela moja porodica

Ne znam kako deluje ovaj čaroban napitak, ali on radi! Veoma sam zahvalna toj ženi na savetu.Moj recept.

Obično, za čašu napitka iscedim polovinu limuna, dodajem kafenu kašiku meda. Sve prelivam toplom prokuvanom vodom. Pijem svako jutro, nakon buđenja.

Treba da kažem da ukus ovog koktela može da se menja: sve zavisi od meda i limuna, koji konzumirate. Ponekad je kiselkast, ponekad je presladak. Nije to ništa.

Kako to radi?

Pretražila sam medicinske sajtove da saznam u čemu je tu stvar. I shvatila sam nekoliko važnih stvari.

Ovaj napitak štiti vas od infekcija urinarnog trakta.

Limun i med stimulišu rad probavnog trakta, a takođe hidriraju debelo crevo. U rezultatu dobijete odličan lek protiv zatvora i cistitisa. Napitak je diuretski, a lekari kažu da je on potpuno u stanju da vas zaštiti od problema vezanih za urinarni trakt.

Poboljšava varenje.

Svaki deo ovog napitka potpomaže vaš probavni trakt. Limun pomaže žuči da proizvodi više žuči. Tako se namirnice prerađuju bolje, a vi dobijate od njih više hranljivih materija.

Med poseduje moćna antibakterijska svojstva, samim time odlično vas štiti od bilo kakvih infekcija. Takođe, tera želudac da proizvodi više sokova koji omogućavaju organizmu efikasnije eliminisanje toksina. Iz tog istog razloga lakše ćete kontrolisati svoju telesnu težinu.

Nagoni vas da sijate zdravljem i lepotom.

Limun pruža mnoge pogodnosti za kožu. Takođe, pomaže da se pročisti krv. Organizam, ako ga „hranite“ limunom, brže proizvodi nove krvne ćelije. Voda stimuliše proizvodnju kolagena, što je veoma korisno za vašu kožu.

Uglavnom, toplo preporučujem. Osim toga, ovo je ukusno. Jednostavno, probajte.

izvor:uspesnazena

0 komentari