![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmiLYtpj5b6WmleLRBa85dTdeRGyoxTcl071RytpAsfPkuHxt0fxPA2d2UtpSApjcLWz3JO3m6kgazt8akSoMNdkx3jjybibhYUoRzjy7ZljRHn84uGzRX0WePPOk5i0AA7CiPodSefqMI/s640/34f85f7705e45e68205f6efeb23d0f56.jpg)
Svi ce ga voleti, diviti vam se kako ste napravili tako dobar krem, evo kako! Priprema, pozor, sad!
Sastojci
250 ml slatke pavlake
500 g mascarpone
100 g secer u prahu
1 vanilin secer
par kapa limunov soka
250 ml hladne kafe
4 cl amareto liker
oko 60 piskota
kakao za posipati tiramisu
Priprema
1.
U skuvanu, hladnu kafu dodati amareto liker.
2.
Slatku pavlaku umutiti i postepeno dodati secer u prahu, vanilin secer, mascarpone i par kapa limunov soka.
3.
Piskote umociti u kafu sa likerom i rasporediti na dno tepsije, zatim premazati kremom, pa opet piskote, krema idt….zavrsiti sa kremom, posipati sa kakaom
4.
Ostaviti tiramisu preko noci da se stegne i da se piskote potpuno umeksaju
0 komentari