ponedjeljak, 18. prosinca 2017.

Muž pronašao 95.000 dolara koje je sakrila njegova žena! Nećete verovati odakle joj


Pre nego što smo se venčali, moja baka ispričala mi je jednu priču. ddala mi je savet da, kada god se posvađamo, ne budem ljuta i raspravljam se, već da sednem i tkam lutku

Jedan stariji bračni par zajedno je već više od 50 godine, i sve do ovog trenutka nisu imali tajne jedno od drugih. Postoji jedna stvar – supruga je od svog muža tražila da nikada ne otvara jednu kutiju za cipele koja se stalno nalazila na gornjoj polici njihovog ormana.

Muž ju je poslušao i nikada nije pogledao sadržaj te misteriozne kutije. Ali, jednoga dana njegova supruga se razbolela i odlučila da otkrije tajnu kutije svom mužu i zatraži da je odvede u bolnicu.

Kada se vratio kući, pronašao je kutiju i otvorio je. Unutra su bile dve pletene lutke i svežanj novčanica u ukupnom iznosu od 95.000 dolara!

„Ali zašto? Kako?“, šokirano je govorio muž.


“Pre nego što smo se venčali, moja baka ispričala mi je jednu priču. ddala mi je savet da, kada god se posvađamo, ne budem ljuta i raspravljam se, već da sednem i tkam lutku. To će me smiriti“, ispričala je starica.

Starac je osetio veliki šok. U ovoj staroj kutiji nalazile su se samo dve lutke. To je značilo da je za sve ove godine zajedničkog života, ona bila samo dva puta ljuta na njega.

Čvrsto ju je zagrlio i upitao: „Ali, reci mi, odakle sav ovaj novac?“

„Ah, da! Taj novac sam dobila od prodaje lutaka“, rekla je uz osmeh starica.

izvor: http://zanimljivosti-korisnisavjeti.info

0 komentari