srijeda, 3. siječnja 2018.

JUČE SAM ŠEFU UZ KAFU PODVALILA TABLETE ZA POTENCIJU...


Juče sam šefu uz kafu podvalila tabletu za potenciju… Sekretarica sam u jednoj velikoj firmi, gazda, šef, direktor, kako hoćete je jako bogat, a ja radim za mizernu platu od koje jedva preživljavam. On je za razliku od mnogih bogataša sličnih njemu porodičan čovjek, pošten i nikada ne “švrlja”. Zbog toga sam mu juče podvalila tabletu, znala sam raspored i da nema nikakvih sastanaka.

Kada san nakon nekih pola sata ušla, raskopčanog dekoltea i kratke suknjice ispod koje nisam imala ništa znala sam da bez obzira na sve neće moći odoliti. Tako je i bilo, a ja sam cijeli naš odnos snimila sa ranije pripremljenim i namještenim kamericama. Nakon toga mi se izvinuo rekavši da ne zna šta ga je snašlo, a ja sam mu tada pokazala snimku našeg vatrenog odnosa i rekla da nema potrebe da se izvinjava meni, već treba da pripremi izgovore za svoju suprugu, djecu i unučiće.

Nije mogao da vjeruje u šta se uvalio i tada mi je ponudio povišicu od 10% i da mu predam snimak. Slatko sam se nasmijala i rekla mu da ću da razmislim. Uzela sam slobodne dane do ponedjeljka neka se malo “rušilja”, a u ponedjeljak će saznati moje zahtjeve. Mislim da će se prilično iznenaditi matori škrtac. Kako da kažem pristati ću na 10 %, ali 10% prošlogodišnjeg prihoda firme. Vidjeti ćemo šta mu je bitnije, porodica, čast i poštenje ili NOVAC…

0 komentari