![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhabzk4fDtuwcmsiOxVB5awUJw_VxpfTBbsBkxLvnajP4PUNj5akz3Vkc6oGhy6H39YEF9pKYsbFWjgR_o5CwBf6GxuEiM3oksHO_dh4aT4upF8IYa6-B8c6AuJy45DNFCxSv4NLTkRNyCr/s640/12801632_1081488145222543_5934203877363892049_n.jpg)
Ovo sam probala na jednom rođendanu i odlično je s krastavcima….
Sastojci
3-4 veća krastavca
1 jogurt
2-3 v.ž vrhnja(ili milerama)
3-4 v.ž sjeckanih začina-kopra,vlasca i malo origana
1 m.ž senfa
2-3 m.ž
meda
sol,papar
Priprema
1.
Krastavce oguliti,naribati,posoliti.Kad malo odstoje istisnuti rukama tekućinu.Kopar,origano i vlasac oprati pa sitno nasjeckati.
2.
U plastičnoj posudi pomiješati jogurt,vrhnje,senf ,med, vlasac,origano i kopar.Promiješati pa još začiniti po želji.Dobro promiješati i dodati zgnječene krastavce.
3.
Poslužiti uz bilo kakvo meso ili po želji(roštilj,kobasice sa sirom….)Može stajati u frižideru 2-3 dana.Ohlađeno je još ukusnije.
0 komentari