![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgG0xhR04zVK_qG65C1qizdfkkPm3TcMnf-BWGabpeL5eYZ4eu-xOek8V6G0bWs2vIw2moXIQTWV96Qhv02ZL4Xju2s9dC1_OAeTZQKD_-mZB9EBTC1odQhWEmwCBXN5LdZrdGRjFUGFydr/s640/d-6.jpg)
SASTOJCI:
1 cijelo jaje
4 jušne žlice ULJA
8 jušnih žlica GRIZA
malo soli
PRIPREMA:
Dobro vilicom istucite jaje, dodajte 4 žlice ulja i soli po ukusu, dobro istucite.
Važno: koristite istu suhu jušnu žlicu kojom ste stavljali ulje!
To je mjera, koliko u žlicu stane ulja, toliko stavite griza,znači 8 RAVNIH žlica.
Promješajte i pričekajte minuticu – dvije može vam se činiti rijetko, ali nije treba samo malo pričekati.
Zakuhajte u juhu, juha ne smije jako kipjeti, već nek lagano bučka, stavljajte male noklice jer jako narastu!
Koristite čajnu žlicu za ukuhavanje.
Kuhajte cca 5 minuta, ugasite štednjak, poklopite i kada se zdebljaju gotove su!
Sitno sjeckanim peršinom ukrasite juhu
Posluživanje:
Ako slučajno postoji isti recept, pošpotajte me ja ovaj brišem!
0 komentari