četvrtak, 23. ožujka 2017.

Njegova voljena supruga je umrla: DVIJE GODINE KASNIJE, policija je pogledala fotografije sa vjenčanja i vidjela nezamislivo!


Ovo je priča o ljubavi, gubitku, i nevjerojatnoj sudbini. Samo par dana prije nego što su se Dave i Erica Lacey vjenčali, Erici je dijagnosticiran rijedak i agresivan oblik limfoma. Preminula je 2010. u dobi od samo 30 godina. Dave je ostao slomljeni udovac, a najdraža uspomena bile su mu stotine fotografija na Ericinoj kameri.
No provalnici su 2012. opljačkali Daveovu kuću u Santa Ani, Kalifornija. Ukraden mu je Xbox, skupi nakit, elektronika, ali najviše ga je pogodio nestanak Ericine kamere.
“Jednostavno nije izgledalo fer, jer nakon svega što smo prošli, još i kada sam to izgubio, osjećao sam se kao da me je neko udario u trbuh”, rekao je CNN-u. Nestalo je preko 300 neprocjenjivih fotografija Erice i njihovog zajedničkog života. Kamera je čak imala i slike s njenog sprovoda.
Dave je znao da nikada više neće vidjeti te slike.



Godinu dana kasnije dogodila se nepovezana provala, i detektivi su pronašli 20 računa za predmete koji su prodani lokalnoj zalagaonici, od kojih je jedan bio za kameru. Kada je policija posjetila zalagaonicu, pronašli su kameru, uključili ju, i počeli pregledavati snimljene fotografije.
Što su više fotografija vidjeli, to im je više bilo jasno kako ta kamera vjerovatno ima specijalno značenje, a posebno kada su vidjeli i fotografije vjenčanja, kao i fotografije sprovoda.



No policija nije imala nikakvih imena pomoću kojih bi mogli spojiti kameru s vlasnikom. Srećom, prepoznali su određeni smeđi zid i poznato drvo na nekim slikama. Kada su otišli u dio grada za koji su mislili da je mjesto na kojemu su fotografije snimljene, prepoznali su Davea Laceya.
On je u međuvremenu već otpisao kameru, te je prvo pomislio da se radi o šali. Ali čim je primjetio poseban remen svoje kamere, kojeg je Erica napravila prije nego što je preminula, znao je da je to to.
(Net.hr)

0 komentari