![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNakyf6ry8yl0A6XqMuKVcNwSdnpd6SUua2i5_uulDgtxn824a4WFykFgVV-aw1HAxpNQKhdeQY6hxJ6_KABu0_bLUKnCs6LydAYXVwcqBO8zyx5ICLIEKcemSHeD1shbEvHWi4N1wyKGh/s640/14725371_10211032788205434_1538904691_o.jpg)
Sastojci
1 kora
3 belanca
3 kašike kristal šećera
3 kašike brašna
2 kašike ulja
2 kore-ovo je mera za 1 koru
3 belanca
3 kašike kristal šećera
5 kašika nemlevenog maka
2 kašike brašna
krema
1/2 l mleka
1 puding od vanile
6 žumanjka
7 kašika šećera
200 gr margarina
ekstrakt od mentola
dekoracija
1 šlag krem od vanile
1,5 deci mleka
Priprema
1.
ispeći jednu belu koru i dve kore sa makom, u tepsiji veličine20×27 na 200 c oko 10 minuta.
2.
umutiti žumanjke sa šećerom, dodati puding i zakuvati u mleku na laganoj vatri, kad se ohladi dodati margarin i ekstrakt od mentola.
3.
mak kora-fil-bela kora-fil-mak kora ,tanak sloj fila-šlag
0 komentari