![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEikitOAjwpYCkp5WCOSEXpaSAgB2ANnCGq3zSl_oFUl-K_3WaZKVjNm1IZEiz7adgB9vcTOs69xQtN1NOsWb0iMUegFXvHhZs-9lo4XHmu1Lxr4c-Rz74Tfw5lX0hMTPVAU0JBLA3of2QIe/s640/17760126_1322371241162045_2153228063336795560_n.jpg)
SASTOJCI
– 500 g cureceg belog mesa ili pilećeg mesa
– 4 dl jogurta
– 100 g trapista
– 100 g hlebnih mrvica
– 2 kasike persuna
– po ukusu biber, so
– malo ulja
PRIPREMA
Trapist izrendati na krupno, persun sitno iseckati a meso iseci na snicle.
U odgovarajucoj posudi izmesati trapist, persun i hlebne mrvice.
Snicle pobiberiti i posoliti po ukusu, umakati u jogurt i valjati ih u smesu sa trapistom.
Vatrostalnu posudu podmazati uljem, sloziti pripremljene snicle, preostali jogurt i smesu za paniranje preliti preko njih i pokriti alu folijom.
Peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta.
Skinuti alu foliju i ostaviti snicle da se zapeku do rumene boje.
0 komentari