ponedjeljak, 22. svibnja 2017.

KAKO SOKOM OD LUKA SPRIJEČITI OPADANJE KOSE

1
Naučno je dokazano da sok od limuna prječava opadanje kose. U mnogim šamponima i regeneratorima se nalazi upravo ovaj ovaj sok. Luk potiče cirkulaciju i novu dlaku da raste, te djeluje kao antiseptik.



Opadanje kose je postala svakodnevnica, kako kod starijih osoba, tako i kod mlađe populacije, te počinju u ranim godinama sijediti. Ovo znači da nije riječ do genetike, nego nam u šampone i regeneratore stavčljaju raznolike hemikalije koje nam uništavaju korijen vlasi.



Napravite sami sok od luka koji će vam pomoći da opadanje kose bude prošlost za vas i da joj vratite sjaj koji ona zaslužuje.
2




Sve što eć vam biti potre je jedna glavica luka. Glavicu luka izribajte ili sameljite, a zatim dobiveni sok lijepo rasporedite po tjemenu glave. Ostaviti sok od limuna da stoji otprilike sat vremena, a nakon toga ksou oprati uobičajno sa šamponom.



Koristite dva puta semdično ovu metodu kako bi se kosa brzo regenerisala. Nemojte padati u depresiju zbog jakog opadanja kose, engo se bacite na posao, uzmite stvar u sovje ruke i pomoći ćete sami sebi bolje od bilo kojeg doktora ili farmaceuta.

0 komentari