WELCOME

srijeda, 10. svibnja 2017.

KOLAČ SA BANANAMA U ŽURBI.


Sastojci:
Kokošjih jaja - 4 kom;.
180 g prosijanog brašna;
5. čl. l. kakao u prahu;
Prašak za pecivo ½ pakete;
4 žlice. l. tople vode;



želatina - 15 g;
skuta tijesto - 250 g;
330 g šećera;
100 g čokolade;
0,5 litara vrhnja;
5-6 kom. banane.

Priprema:
Odvojiti jaja proteina masu od žumanjaka.
U posebnoj piala umutiti da se ohladi proteina pjena.
U dubokim piala umutiti žumanjke, razrijeđen s toplom vodom.
Postupno dodajte žumanjak mase 180 g šećera.
Iznad mase stavi jajeta proteini mix tih komponenti nije potrebno.
žumance
U posebnoj posudi pomiješajte suhe sastojke: prosijano brašno, prašak za pecivo i kakao u prahu.
Zatim dodajte tekuće osnove i lagano miješati sve dok se ne dobije masa jednakom gustoćom.
tekuća podloga



Dno lajsne i oblik zatvoriti papir za pečenje i rasporediti tijesto na vrhu.
Mi poslati biskvit u pećnicu i pecite oko pola sata na nadmorskoj visini temperature do 180 °.
ispeći
Nakon pune hlađenje pečenog biskvit torta, koristite žlicu čisto iz sredine. Biskvit mase se izdvaja u stranu.
biskvit torta
Biskvit može impregnirati rakije razrijeđen s filtriranom vodom ili sirupa.
Vedro banane oguliti, a ne ih rezati, ležala čvrsto unutar biskvit torta.
Banane u tortu
Ćemo do pripremu kreme. Da biste to učinili u posebnom piala umutiti da se ohladi dosljednost vrhnje.
krema
U međuvremenu, miješati skuta tijesto, šećer i celuloze od jedne banane.
Želatina vrsta u vodenoj kupelji u skladu s uputama.
Natečene želatinozna masa miješa sa šlagom sira.
Zatim dodajte tučeno vrhnje i miješati sve pažljivo.
Dobiti puno banana ispuniti i oblikovati neku vrstu grba.
Banane prelijte vrhnje
Na vrhu je ležao puno keksa, prethodno izlizane ruke gore mrvice dosljednost.
Ukrasite tortu s čokoladnim mrvicama ili kakao u prahu.
ukrasite kakao
Noću, šaljemo tortu u hladnjaku, a ujutro se može donijeti na stol.

0 komentari