WELCOME

četvrtak, 15. lipnja 2017.

KAKO PRIRODNO IZBIJELITI ZUBE SA OVIM PRAŠKOM ZA ZUBE KOJI MOŽETE NAPRAVITI KOD KUĆE


Izrada prirodnog sredstva za čišćenje zuba nije teška. Zaista, većinu stvari imate u kući. Ovdje su neke prirodne alternative paste za zube koje možete koristiti,a možete napraviti i tečnost za ispiranje usta.


Ugljen za ispiranje usta Pomiješajte 1/2 kašičice aktivnog ugljena u prahu s oko 1 / 2-1 žlica vode. Dodajte nekoliko kapi vašeg omiljenog ljekovitog esencijalnog ulja Mućkajte je u ustima oko 15-30 sekundi, a zatim držite preparat na prednjoj strani zuba oko 3 minute. Isperite dobro. Ako nemate vremena za napraviti svoj vlastiti aktivni ugalj za zube, kupite kapsule.

Prati zube sa aktivnim ugljenom može zvučati čudno, ali to je divna prirodna alternativa štetnim i ponekad toksičnim pastama za zube koje koristimo danas. Osim toga, ima mnogo korisnih upotreba i jeftino je prirodno rješenje. Ja sam koristila aktivni ugalj prašak za zube jednom tjedno kao dio mog režima brige zuba proteklih godinu dana i zaista uživam u rezultatima. Za ostatak sedmice, koristim prirodne paste za zube i ne mogu biti zadovoljnija rezultatima.

Izvor: pozivitno.info

0 komentari