četvrtak, 15. lipnja 2017.

KAKO PRIRODNO IZBIJELITI ZUBE SA OVIM PRAŠKOM ZA ZUBE KOJI MOŽETE NAPRAVITI KOD KUĆE


Izrada prirodnog sredstva za čišćenje zuba nije teška. Zaista, većinu stvari imate u kući. Ovdje su neke prirodne alternative paste za zube koje možete koristiti,a možete napraviti i tečnost za ispiranje usta.


Ugljen za ispiranje usta Pomiješajte 1/2 kašičice aktivnog ugljena u prahu s oko 1 / 2-1 žlica vode. Dodajte nekoliko kapi vašeg omiljenog ljekovitog esencijalnog ulja Mućkajte je u ustima oko 15-30 sekundi, a zatim držite preparat na prednjoj strani zuba oko 3 minute. Isperite dobro. Ako nemate vremena za napraviti svoj vlastiti aktivni ugalj za zube, kupite kapsule.

Prati zube sa aktivnim ugljenom može zvučati čudno, ali to je divna prirodna alternativa štetnim i ponekad toksičnim pastama za zube koje koristimo danas. Osim toga, ima mnogo korisnih upotreba i jeftino je prirodno rješenje. Ja sam koristila aktivni ugalj prašak za zube jednom tjedno kao dio mog režima brige zuba proteklih godinu dana i zaista uživam u rezultatima. Za ostatak sedmice, koristim prirodne paste za zube i ne mogu biti zadovoljnija rezultatima.

Izvor: pozivitno.info

0 komentari