petak, 2. lipnja 2017.
LAGANE RAFAELO PAHULJE! ....MEKE I LAGANE….POPUT NAJLJEPSE SNJEZNE PAHULJE…NESTANU ZA TREN…
Ostavljaju za sobom jedno divno sjecanje….tog posebnog trenutka…. Za sve vas drage moje…
SASTOJCI
250-300 ml vrhnja za slag
2 paketica ucvrscivaca za slag
1 vanil secer
150-200 g finog sitnog kokosa
100g bijele čokolade
po zelji malo secera u prahu
po želji bademi
PRIPREMA
1.
U vrhnje staviti ucvrscivac i napraviti mikserom cvrsti slag, dodati vanil secer i kokos
Čokoladu otopiti s 2 žlice vrhnja i lagano umiješati u šlag. Sve lagano rucno promijesati.
Ako netko voli jos sladje moze se dodati secera u prahu li povećati kolićinu čokolade.
2.
Smjesu staviti oko 30 minuta u frizider, zatim malom zlicom vaditi smjesu na dlanove posute kokosom i oblikovati vase pahulje. Po želji u sredinu utisnuti badem.
0 komentari