utorak, 8. kolovoza 2017.

MOJA SVEKRVA, BIVŠA SVEKRVA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT... GODINAMA JE....


Moja svekrva, bivša svekrva mi je uništila život… Godinama je pokušavala i prije godinu dana nas je rastavila i to za sva vremena… Ja sam dijete iz mješanog braka, mama mi je hrvatica, a tata srbin i to mojoj svekrvi nikako nije odgovaralo. Za 5 godina braka svašta sam pretrpila, tukla me ona, tukao me muž… nisam mu uzimala za zlo, jer je konstantno bio pod velikim pritiskom.
Sve je pokušavala da me ocrni i da me predstavi kao lošu osobu, ali ja sam se zbog toga mnogo više trudila da budem dobra supruga, dobra snaha, dobra majka… Ne pretjerujem bila sam savršena snaja. Međutim, prošle godine moja svekrva me odvela u vikendicu i tamo “nakljukala” tabletama za spavanje i… UHVATILA ME SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM… meni nepoznatim, ali njoj itekako poznat jer mu je ona platila da taj dan dođe… plan koji je sigurno mjesecima pripremala… Napravila je bezbroj fotografija, video klipova mene i tog nekog momka…
Naravno sve pokazala mom muži i tu je bio kraj. Vjerujte da nisam ni pokušavala da se opravdavam, toliko je bilo sve bez greške organizovano i odrađeno da sam bila nemoćna… Ni kriva ni dužna UHVAĆENA NA DJELU!!! Vratila sam se sa kćerkicama kod mojih, živimo od socijalne pomoći i onoga što mama i tata zarade od sezonskih poslova… uništen mi je život totalno i kada počnem razmišljati o budućnosti koja me čeka padam u tešku depresiju :(..

0 komentari