srijeda, 27. rujna 2017.

Test ličnosti: Položaj u kojem spavate otkriva kakva ste osoba


Ukojem položaju najlakše zaspite? Koja vam je poza najudobnija za spavanje? Ovo su samo neka od pitanja koja je tim stručnjaka postavio grupi muškaraca i žena, a sve kako bi proveo istraživanje koje povezuje položaj spavanja i karakter osobe. Odgovorite na ova dva pitanja i potražite svoje osobine
1. Na boku s ispruženim rukama prema naprijed
Riječ je o vrlo sumnjičavoj osobi koja voli baratati s činjenicama. Ovakva osoba čvrsto stoji na zemlji i ne prihvaća ništa manje od racionalnog pristupa životu.
2. Na leđima podignutih i raširenih ruku pored glave
Osoba koja je omiljena u društvu, uvijek je spremna pomoći i cijenu prijateljstvo. Za ovaj tip osobe vrlo se lako vezati.


3. Na boku, ispruženih nogu i ruku spuštenih uz tijelo
Pozitivna i vrlo neopterećujuća osoba koja zrači pozitivnom energijom. Jedina mana je lakovjernost i ponekad naivnost.
4. Na leđima ispruženih nogu i ruku spuštenih uz tijelo
Tiha i rezervirana osoba koja se otvara samo osobama u koje ima povjerenja. Vole svoj svijet i u njemu uživaju i nikako ne vole biti u centru pažnje.
5. Na stomaku raširenih ruku i nogu
Djeluje kao arogantna i vrlo samouvjerena osoba, što zapravo i je, ali duboko unutra se krije veliki emotivac. Nikako ne prihvaća kritike.
6. Na boku, skvrčena u položaj fetusa
Djeluje kao vrlo snažna osoba koja jako dobro zna što želi u životu, no duboko unutra krije se osjećajna osoba i nerijetko vrlo sramežljiva.

0 komentari