nedjelja, 22. listopada 2017.

JEDNOM SAM SE UDAVALA JEDNOM RAZVELA, OD MENE DOSTA....


Jednom sam se udavala, jednom razvela, od mene dosta. Muž mi je bio đubre, a nije ga mrzelo ni da mu pukne šamar, kad se baš iznervira.
U 39. godini, još sam dobro izgledala, masnice su se odavno povukle, pa sam odlučila da se malo
pustim u promet, kad već nisam na vrijeme, prije udaje. Tako je do mene stigao glas da komšija Mladen ima baš veliki ponosi ..iiiihhhhhh. To mi je zagolicalo maštu, ali postojao jedan problem – bio je oženjen.
Pa, sad, što kažu, nije uštrojen, daleko bilo. Jednog dana sam obukla kratku suknjicu (vruće je bilo kod nas na Vračaru), pa pravac u bakaluk, čim je on krenuo, ja za njim. Sa četvrtog kata sve vidim, on je u prizemlju.
Stignem ga, riječ po riječ, ispitam sve što treba, i saznam da mu žena često radi drugu smjenu. Rekoh mu da svrati do mene kad ona nije tu, da se malo družimo, što da ne … namignem, a on, klinac od 27 godina, nije bio gadljiv na stariju koku.
Nije prošlo dva dana, eto njega kuc-kuc, samo u trenirci i papučama na mojim vratima. Nismo dugo pili kavu, prije nego što smo se dohvatili.
Onako velika potreba za slobodnom vezom i muskarcem, samo sam mu strgla trenerku, kada je pred moje oči izletio njegov.............. Bogami, komšinice nisu lagale! Bilo je tu dobrih 23 santima, odokativno. Zgrabim ja ono njegovo čudo s obje ruke, pa krenem u rikverc prema krevetu.
– Stavljaj, ne pitaj – rekoh i raširih noge. Odmah me poslušao.
Od tada, ima evo već šest mjeseci, on svako malo kod mene na kaficu. Žena ništa ne zna, normalno. Velika je to batina, ima je za nas obje. Treba mi, nešto sam se učaurila poslije onog idiota od bivšeg muža.

0 komentari