utorak, 31. listopada 2017.

OTAC ODBIJO ODRŽATI GOVOR NA VJENČANJU SVOJE KĆERI, A ONDA UČINIO NEŠTO ŠTO JE PLANIRAO GODINU DANA


Rijetko kada netko pridaje veće mjesto u srcu nekoj osobi nego što to pridaje otac svojoj kćeri. Ovo je jedan od najposebnijih vjenčanih poklona koji smo ikada vidjeli. On je utjelovljenje te veze.
Nina Cortez mladenka je u ovome videu. U normalnoj situaciji, otac bi održao govor za vrijeme večere. Ali u ovom slučaju, Nicolin tata iznenadio ju je pjevajući joj pjesmu „I Loved Her First“ (Prvu sam ju volio) koju inače izvodi Heartland. No, ta je izvedba bila jedna od najposebnijih koje ćete ikada vidjeti.
O tom događaju Nicole je izjavila: „Na večeri za moje vjenčanje, moj otac je iznenadio moga muža i mene tako što je otpjevao predivnu pjesmu.
Ja interpretiram znakovni jezik tako da mi je ovo značilo sve na svijetu. Rekao je da mu je trebala godina dana, koliko sam bila zaručena, da nauči pjevati ovu pjesmu.“ Cijela godina! To je predanost.
Primijetite emocije i duboke uzdahe zadovoljstva koji dolaze od Nicole i njezinog muža… a na kraju, slatki osmjesi ljubavi koji se šire čitavom obitelji.
Isplanirajte nešto posebno za vaše voljene. Možda će vam trebati dugo vremena za to, ali za ljubav voljene osobe to se uvijek isplati.

0 komentari