petak, 10. studenoga 2017.

Nakon smrti svog muža, gledala je fotografiju sa svadbe. Primijetila je detalj koji ju je RASPLAKAO!


Priča koja je rasplakala mnoge…

Kada se naši najbliži ljudi ponašaju čudno, često to pripisujemo promjeni raspoloženja ili uticajem nekih događaja. Ema Kotjar je upravo to mislila za svog vjerenika Džastina, koji se pred vjenčanje ponašao pomalo čudno. Ema je mislila da je nervozan zbog vjenčanja, piše “Likemag“…

Ubrzo je otkrila da je više od toga. U vrijeme vjenčanja, Ema je bila u 7. mjesecu trudnoće. Međutim, jednog jutra, Džastin je vikao na nju kako treba da izađe iz sobe. Pomislila je kako uopšte ne poznaje ovog čovjeka.

Par je prekinuo svoj medeni mjesec, kako bi Džastin otišao kod doktora. Odmah je bilo jasno da boluje od progresivnog tumora mozga, sa prognozom da će možda poživjeti još dvije godine. Ema je rodila dijete 5 sedmica prije termina. Istog dana kada i Ema, rođena je mala Mia, 15. avgusta. Džastin je svoju kćerku mogao da viđa samo vikendom, jer je tokom sedmice bio na terapiji.

Uprkos naporima doktora, kancer se brzo širio. Međutim, Džastin se borio kao lav. Umjesto dvije sedmice, koliko su mu prognozirali, Džastin je poživio još 7 mjeseci, proslavjajući Božić sa svojom porodicom.

Od Džastinove smrti, Ema je posvećena radu u organizacijama koje pomažu u ranom otkrivanju tumora mozga. Nakon što je Džastin umro, Ema je na svadbenoj fotografiji primijetila da desna strana njegovog lica djeluje spušteno. A onda joj je cijeli film odmotao pred očima…

izvor: haber.ba

0 komentari