nedjelja, 5. studenoga 2017.

Nakon srčanog udara, ni jedan lijek nije djelovao. Ovo mi je odčepilo arterije i smanjilo holesterol za 10 dana!!


Osim što je veoma ukusan, nar je i vrlo zdrav. Nar je bogat vitaminom C i djeluje kao antioksidans. Čisti organizam, ubija ćelije raka i jača srce.
Pročišćava arterije od viška masti i soli, te je prevencija srčanih bolesti i srčanog udara. Smanjuje nivo holesterola u krvi.
Istraživanja su pokazala da je nar vrlo dobar za srce. Vršila su se ispitivanja u kojima su učestvovale osobe sa srčanim problemima.
Davan im je nar i hranili su se zdravo. Primjećeno je da su se dosta oporavili i ojačali svoje srce. Zato što više jedite nar i naravno, hranite se zdravo.
Ovdje ćemo vam pokazati prirodni lijek koji će ojačati srce, očistiti vaš organizam, očistiti jetru, bubrege i ostale organe.Osim toga, ubit će ćelije raka i djelovat preventivno na mnoge bolesti. Pored svih ovih prednosti i ukusno je i jednostavno za napraviti.
Sastojci
– 3 jabuke
– 1 nar
Priprema
Ogulite jabuke, isjeckajte, a nar očistite i njegove bobice zajedno sa jabukom stavite u blender. Dodajte i malo vode. Dobijeni sok pijte 2 puta dnevno po čašu. Primjetit ćete znatno poboljšanje.
Za više članaka o zdravlju i prirodnim lijekovima ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće, te podijelite sa svojim prijateljima.
Izvor: megagiga

0 komentari