srijeda, 1. studenoga 2017.

Nevjerojatna moć plave solarne vode


Plavu Solarnu Vodu je lako za napraviti, ukusna je za piti i vrlo je moćna kao alat za čišćenje i iscjeljenje
Kao što znamo, voda provodi vibracije, frekvencije energija, kristala, boja i riječi… Plava solarna voda pruža ono najbolje: moćnu energiju Sunca, izvora sveg života i fascinantnih svojstava iscjeljujuće i smirujuće plave boje. Ovu voda je postala posebno omiljena i popularna nakon odlične knjige Zero Limits Dr. Hew Lena i nadasve kroz Ho’o pono pono, drevnu havajsku tehniku iscjeljenja.
Osim što je iznimno zdrava, ova voda pomaže očistiti duboke negativne podsvjesne programe koje iznova i iznova automatski ponavljamo. Plava solarna voda iscjeljuje emocionalne rane i blokade, oslobođa ih na površinu i otpušta te nas tako pomože dovesti natrag na nulu, u čisto stanje, na čisti početak, bez pozadinskog šuma negativnih misli. Ova voda ispunjava pozitivnošću, mirom i ljubavlju. Mogu je piti djeca, bolesni od raka, posebno oni koji su na kemoterapiji. Čak je i ukusnija od obične vode. Vrlo laku ju je napraviti.

Zašto plavo? 
Plava je boja pete čakre, tzv centra moći ili grlene čakre (Vishuddha). Grlena čakra je iznimno važna jer je put kroz koji se energija iz viših energetskih centara može kretati do nižih i obratno. To je prvi centar viših frekvencija i tek kad je on potpuno čist i otvoren, možemo doseći viša stanja svijesti. Sve bolesti su povezane s 5. čakrom, jer izbor je uključen u svaki detalj života i u svaku bolest. Predstavlja most između fizičkog i duhovnog svijeta, između srca i uma. Odvaja svjetovno od svetog i prenosi NAMJERU DUŠE – spoznajemo životnu zadaću.
I znanstveno je dokazano da plava boja ima nevjerovatno snažan utjecaj na naš mozak, donošenje odluka i ponašanje.
Plavo nebo znači lijep, opuštajući dan. Čisto mirno plavo more znači smirenost i spokoj. Ustvari, sve što je plavo simbolizira povjerenje, odanost, mudrost, samopouzdanje, inteligenciju, vjeru, istinu i raj. Bog Krishna je plav…


 
Znanost kaže da nije slučajnost da nas sve ove plave stvari čine da se osjećamo tako dobro. Uostalom, plava je i jedina boja spektra koja može krajnje učinkovito spriječiti ljude da počine samoubojstvo.
Dokazano je da plava boja djeluje smirujuće na ljude, i upravo zbog toga se iskorištava na različite načine. 2000. godine, policija je u Glasgowu, Škotska, instalirala plavu rasvjetu u područjima sa visokom stopom kriminala. Od tada, kriminal u tim zloglasnim kvartovima je pao za devet posto.
U Japanu, nekoliko velikih željezničkih kompanija se prebacilo na isključivo plavo svjetlo na svim željezničkim prelazima. Dosad su ostvarili zapanjujući uspjeh: U 2007. godini, godinu dana prije nego su plava svjetla instalirana, bilo je 640 samoubojstava. U 2008. godini, nakon što su svjetla postavljena, bilo je nula samoubojstava – nula!                                        Ako vam je sve ovo čudno i ako ne vjerujete u nevjerovatnu učinkovitost plave boje, čitajte dalje.
Jedna teorija kaže da sama boja ima opipljiv, biološki učinak na našu moždanu kemiju. Harold Wohlfarth, predsjednik German Academy of Color Science, proveo je istraživanje u kojem je otkrio da rasvjeta u boji (sijalice u boji) zaista ima psihološki utjecaj na djecu i odrasle, a ono što je posebno bizarno u svemu jeste činjenica da ima jednak učinak čak i na slijepe osobe.


 
Wohlfarth vjeruje da tragovi elektromagnetnih energija koje čine obojenu svjetlost utječu na određene neurotransmitere u mozgu. Kada svjetlost određene boje pada na oko, čak i ako je oko ‘neispravno’, ona pogađa žlijezdu koja proizvodi melatonin, koji stvara lančanu reakciju koja podiže raspoloženje i smiruje emocije.                                                             
Kako napraviti Plavu solarnu vodu?

Sve što vam treba je staklena boca plave boje – nije važna niti nijansa plave – jednako su djelotvorne i one najsvjetlije, kao i one tamno modre; niti zapremnina – sasvim dobro može poslužiti i boca dječjeg soka, prenosi hooponoponotehnika.com.
Ono što je važno je da bocu punimo filtriranom, izvorskom ili običnom tekućom vodom i da čep ne smije biti metalan. Može biti pluten, staklen, čak i plastičan, jedino ne metalan. Čep služi samo kao zaštita od prašine ili insekata koji jako vole ovu vodu.


 
Bocu s vodom ćete držati na suncu između 1 – 12 sati. Ako je držite duže, okus će joj postati slatkastiji. Ukoliko nemate mogućnosti izložiti bocu suncu, bocu stavite ispod žarulje sa žarnom niti.                                                                                                                 
Kako piti?

Pijte ove vode što više možete, vrlo je ukusna i pitka. Nekako, naš je organizam prepoznaje pa čak i oni ljudi koji kažu da inače malo piju, bez problema popiju po nekoliko litara. Pogotovo u vremenima kada nešto intenzivno čistite, preporuča se pijenje Plave Vode.
Ako nemate više boca na raspolaganju, dovoljna je jedna, jer samo jedna kap ove vode pomiješana s običnom, daje joj sva svojstva Plave.
Osim za piće, koristite ovu vodu za kuhanje (dovoljna je jedna kap!), zalijevanje cvijeća, ljubimce, dodajte je u perilicu rublja i suđa, vodu za pranje automobila, podova i stakala, stavite u raspršivač i osvježite prostorije, dodajte u kupku…
Jednom kad ste napravili Plavu Solarnu Vodu, možete je preliti u bilo koju drugu posudu, plastičnu staklenu… svejedno. Možete je držati u hladnjaku ili na sobnoj temperaturi.              izvor i preuzeto sa:atma.hr

0 komentari